Wesela

Strona główna » IMPREZY » Wesela

Wesele

to pierwszy i najważniejszy dzień na nowej drodze życia. Znamy wartość tego specjalnego dnia, dlatego zrobimy wszystko, aby pozostał na długo w pamięci Państwa Młodych oraz ich Gości. Każdą uroczystość przygotowujemy indywidualnie, stosownie do oczekiwań i potrzeb oraz możliwości Państwa budżetu. Zapewniamy doskonałą kuchnię oraz profesjonalną obsługę. Dla Młodej Pary oferujemy apartament gratis, a dla Gości weselnych noclegi w specjalnej cenie.

Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszymi propozycjami Menu. Prosimy pamiętać, iż są to tylko nasze propozycje. Ostateczną, indywidualną ofertę dopasowaną do Państwa preferencji, przygotujemy po rozmowie z Państwem.

Poniżej prezentujemy przykładowe menu:

Menu okolicznościowe – wesela

Pakiet – 164 zł/osobę

DANIA NA GORĄCO I podanie – 3,5 porcji/osobę

  • rosół z makaronem
  • kotlet de volaille z pieczarkami
  • polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym
  • zraz wolowy zawijany
  • sandacz w sosie serowym
  • kotlet schabowy

DODATKI

  • frytki, kluski śląskie, ziemniaki
  • bukiet surówek, kapusta młoda zasmażana, warzywa gotowane na parze

DANIA NA ZIMNO 3 porcje/osobę

  • schab po warszawsku
  • jajo faszerowane
  • śledź babuni
  • galaretka drobiowa
  • ślimaczki z tortilli ze szpinakiem i kurczakiem
  • sałatka jarzynowa polska
  • sałatka grecka
  • pieczywo

DANIA NA GORĄCO II podanie – 1 porcja/ osobę

  • barszcz z pasztecikiem

DANIA NA GORĄCO III podanie – 2 porcje/ osobę

  • krem z kalafiora i brokułów
  • cordon blue
  • sakiewki ze schabu z mozarellą i suszonymi pomidorami
  • szaszłyk słowiański
  • stek siekany wieprzowy z cebulką

DODATKI

  • ziemniaczki zapiekane, talarki ziemniaczane
  • mix sałat z pomidorem i ogórkiem, surówka pekińska

DANIA NA GORĄCO IV podanie – 1 porcja/ osobę

  • żurek po litewsku z białą kiełbasą

NAPOJE

  • kawa parzona,
  • kawa rozpuszczalna ze śmietanką,
  • herbata z cytryną

Pakiet – 173 zł/osobę

DANIA NA GORĄCO I podanie – 3,3 porcji/osobę

  • rosół z makaronem
  • łódeczki z drobiu zapiekane z pieczarkami i porem
  • polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym
  • schab po szwajcarsku
  • roladki drobiowe ze szpinakiem i serem feta
  • zrazy szlacheckie z szynki

DODATKI

  • frytki, talarki ziemniaczane, ziemniaki
  • bukiet surówek

DANIA NA ZIMNO 4 porcje/osobę

  • ryba po grecku
  • szynka po rusku
  • sałatka jarzynowa polska
  • jajo faszerowane pieczarkami
  • śledź babuni
  • śledź w oleju
  • galantyna z drobiu
  • schab ze śliwką w galarecie
  • pieczywo

DANIA NA GORĄCO II podanie – 2,6 porcji/ osobę

  • flaki wołowe
  • żeberka w sosie własnym
  • kotlet schabowy z pieczarkami
  • karkówka z pieca w sosie własnym
  • cordon blue

DODATKI

  • kluski śląskie, frytki,
  • surówka pekińska

DANIA NA GORĄCO III podanie – 1 porcja/ osobę

  • żurek po litewsku z białą kiełbasą

NAPOJE

  • kawa parzona,
  • kawa rozpuszczalna ze śmietanką,
  • herbata z cytryną

Jeśli masz pytania

Skontaktuj się z nami

(+ 48) 54 232-62-76
(+ 48) 54 232-62-78
(+ 48) 54 232-62-76 – fax

recepcja@hotelratuszowy.pl

Hotel / Restauracja Ratuszowa

ul. Bojańczyka 7
87-800 Włocławek
NIP: 888 000 14 37

Kontakt:

(+ 48) 54 232-62-76
(+ 48) 697 115 480
recepcja@hotelratuszowy.pl