Wesela
Strona główna » IMPREZY » Wesela

Wesele
to pierwszy i najważniejszy dzień na nowej drodze życia. Znamy wartość tego specjalnego dnia, dlatego zrobimy wszystko, aby pozostał na długo w pamięci Państwa Młodych oraz ich Gości. Każdą uroczystość przygotowujemy indywidualnie, stosownie do oczekiwań i potrzeb oraz możliwości Państwa budżetu. Zapewniamy doskonałą kuchnię oraz profesjonalną obsługę. Dla Młodej Pary oferujemy apartament gratis, a dla Gości weselnych noclegi w specjalnej cenie.
Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszymi propozycjami Menu. Prosimy pamiętać, iż są to tylko nasze propozycje. Ostateczną, indywidualną ofertę dopasowaną do Państwa preferencji, przygotujemy po rozmowie z Państwem.
Poniżej prezentujemy przykładowe menu:
Menu okolicznościowe – wesela
Pakiet – 164 zł/osobę
DANIA NA GORĄCO I podanie – 3,5 porcji/osobę
- rosół z makaronem
- kotlet de volaille z pieczarkami
- polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym
- zraz wolowy zawijany
- sandacz w sosie serowym
- kotlet schabowy
DODATKI
- frytki, kluski śląskie, ziemniaki
- bukiet surówek, kapusta młoda zasmażana, warzywa gotowane na parze
DANIA NA ZIMNO 3 porcje/osobę
- schab po warszawsku
- jajo faszerowane
- śledź babuni
- galaretka drobiowa
- ślimaczki z tortilli ze szpinakiem i kurczakiem
- sałatka jarzynowa polska
- sałatka grecka
- pieczywo
DANIA NA GORĄCO II podanie – 1 porcja/ osobę
- barszcz z pasztecikiem
DANIA NA GORĄCO III podanie – 2 porcje/ osobę
- krem z kalafiora i brokułów
- cordon blue
- sakiewki ze schabu z mozarellą i suszonymi pomidorami
- szaszłyk słowiański
- stek siekany wieprzowy z cebulką
DODATKI
- ziemniaczki zapiekane, talarki ziemniaczane
- mix sałat z pomidorem i ogórkiem, surówka pekińska
DANIA NA GORĄCO IV podanie – 1 porcja/ osobę
- żurek po litewsku z białą kiełbasą
NAPOJE
- kawa parzona,
- kawa rozpuszczalna ze śmietanką,
- herbata z cytryną
Pakiet – 173 zł/osobę
DANIA NA GORĄCO I podanie – 3,3 porcji/osobę
- rosół z makaronem
- łódeczki z drobiu zapiekane z pieczarkami i porem
- polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym
- schab po szwajcarsku
- roladki drobiowe ze szpinakiem i serem feta
- zrazy szlacheckie z szynki
DODATKI
- frytki, talarki ziemniaczane, ziemniaki
- bukiet surówek
DANIA NA ZIMNO 4 porcje/osobę
- ryba po grecku
- szynka po rusku
- sałatka jarzynowa polska
- jajo faszerowane pieczarkami
- śledź babuni
- śledź w oleju
- galantyna z drobiu
- schab ze śliwką w galarecie
- pieczywo
DANIA NA GORĄCO II podanie – 2,6 porcji/ osobę
- flaki wołowe
- żeberka w sosie własnym
- kotlet schabowy z pieczarkami
- karkówka z pieca w sosie własnym
- cordon blue
DODATKI
- kluski śląskie, frytki,
- surówka pekińska
DANIA NA GORĄCO III podanie – 1 porcja/ osobę
- żurek po litewsku z białą kiełbasą
NAPOJE
- kawa parzona,
- kawa rozpuszczalna ze śmietanką,
- herbata z cytryną
Jeśli masz pytania
Skontaktuj się z nami
(+ 48) 54 232-62-78
(+ 48) 54 232-62-76 – fax