Szef kuchni poleca / Chef recommends

NA POCZĄTEK / STARTER

Placuszki z cukini z wędzonym łososiem i kleksem śmietany / lub jogurtem

(Zucchini fritters served with smoked salmon and sour cream)

105g 17 zł

NA PIERWSZE DANIE / SOUP

Barszcz z kołdunami

(Beetroot soup with dumplings stuffed with meat)

350g 6,00 zł

NA DRUGIE DANIE / MAIN COURSE

Roladka drobiowa ze szpinakiem i serem feta podana z talarkami ziemniaczanymi i bukietem surówek

(Spinach and feta stuffed chicken breasts served with potato slices and mixed salads)

21,50 zł

NA DESER / DESSERT

Melba z truskawkami

(Melba with strawberries)

350g 8,00 zł

NA MNIEJSZY APETYT / SALAD

Sałatka z gyrosem / sałata, ogórek, pomidor, cebula, rzodkiewka, kurczak, sos czosnkowy /

(Salad with gyros /lettuce, green cucumber, tomato, onion, radish, chicken, garlic dip/)

200g 10,00 zł